Anlæg en have som en genskabelse

05 september 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle gange kan det være svært at skulle starte fra bunden med at finde ud af, hvad det er for en slags have, som man gerne vil have.

Man kan se brudstykker af den, og man ved også godt, hvad det er for nogle ting, som man gerne vil have i den, men man kan ikke se den samlede have for sig.

Man er modtagelig for inspiration, men man vil heller ikke føle sig overtrumfet af, hvad nogle andre kommer med forslag til, hvad de godt kan lide, så man faktisk ender med at sidde med en anden persons havedrøm ude foran ens hus.

anlæg have

Når man så lige tænker sig om, at kan man trods alt godt huske en herlig have, som der giver en gode minder: Det er jo ens barndomshave fra det hus, man voksede op i, så man kunne godt tænke sig, at den blev genskabt det nye sted, hvor man bor som voksen.

Den anlagte have bliver noget, man kender

Den have har man trods alt billeder af, og der var en periode, hvor man syntes, at den var særlig dejlig at være i, så man vil gerne have det tidspunkt genskabt.

Selvom man ikke har billeder eller videoer af den fra alle vinkler, så kan man trods alt mere eller mindre gengive den på en tegning og med hjælp komme frem til, hvordan den egentlig så ud.

Når man så begynder at anlægge den have, så kan man løbende også se, hvad der skal rettes til, og hvor det bliver ramt helt perfekt.

Det er måske ikke alle, der finder den have lige spændende, men det er trods alt noget, der betyder en hel masse for dig, og så gør det ikke det helt store, at andre ikke kan se det samme interessante i den.

Flere Nyheder