Din helt personlige notesbog

19 april 2021
Lærke L. S. Christensen

Skil dig ud fra mængden 

De fleste af os kender den specielle følelse man får, når man ved, at man ejer noget som er helt unikt. Det kan være fra dengang du købte et helt fantastisk vintagefund i genbrugen, eller da du arvede en unik vase fra din bedstemor. Følelsen kan både give nostalgi, men kan også vække en helt ny og anderledes form for lykke i sit ejerskab.

I dag er det dog let, at havne i den situation, hvor man kan føle den modsatte følelse – at alle har det samme som dig. Dette kan du dog helt undgå, ved at få personaliseret nogle af de ting, som du holder allermest af. I dag kan du blandt andet skille dig ud fra mængden, når det kommer til din daglige følgesvend – notesbogen. Med en personaliseret notesbog, eksempelvis med dit navn, kan du både skille dig ud fra mængden og føle dig helt unik. 

Blikfang for din virksomhed 

Har du din egen virksomhed, ved du hvor vigtigt det er, at skabe blikfang for dine kunder. En måde du kan gøre dette på, er med personlige notesbøger. Måske kan du uddele din virksomheds personlige notesbøger ved møder, konferencer eller undervisning, eller som et led i en åbningsfest eller “open by night” for din butik.  På denne måde kan du hurtigt og nemt sætte vise din virksomheds image, med et synligt personligt præg, som dine kunder aldrig glemmer.  

En helt personlig gave 

Der findes et hav af anledninger, hvor du kan give en notesbog med navn. Notesbøger med navn er ikke blot en personlig gave, der skaber glæde, men kan også være gode til særlige lejligheder. Du kan med fordel give en notesbog med navn, som en mindeværdig dåbsgave, i julegave til din skriveglade søster eller måske til din far, som altid skriver lange huskelister. Du kan finde notesbøger med navn på https://workstyle.dk/notesbog-med-navn-en-personlig-gave-der-skaber-glaede/.

Flere nyheder