Få de bedste SEO tekster til din hjemmeside

05 april 2021
Astrid Pedersen

Når en hjemmeside konsekvent ligger lavt placeret i Googles søgeresultater skyldes det som regel dårlig SEO. SEO – Search Engine Optimization, eller søgemaskineoptimering på dansk – er et vigtigt parameter inden for online marketing.

Hvis en hjemmeside har dårlig SEO, det vil sige ikke er optimeret til Google, vil Google ikke kunne læse og forstå hjemmesiden. Derfor bør du altid sørge for at indhold på din hjemmeside – især tekst – altid er optimeret.

Hvem kan hjælpe mig med at skrive SEO tekst til hjemmeside?

Hvis du har brug for at give din hjemmeside eller din online shop et løft på indholdssiden kan det anbefales at du til dette formål vælger en tekstforfatter med speciale inden for udfærdigelse af tekst til hjemmeside.

En sådan tekstforfatter går ofte under betegnelsen SEO skribent. Dette skyldes at en web tekstforfatter som oftest har specialiseret sig i at skrive SEO venlige tekster som kan være med til at give dit website en bedre placering på Googles søgeresultat sider.

En SEO venlig tekst er samtidig en kundevenlig tekst hvilket betyder at du med en dygtig tekstforfatter kan slå to fluer med et smæk. Du får tekst til hjemmeside som gør denne både mere informativ og vedkommende for dine potentielle kunder, og opnår samtidig en bedre ranking hos Google.

Det kan, med andre ord, godt betale sig at få en professionel tekstforfatter til at skrive tekst til hjemmeside.

Hvor finder jeg en dygtig freelance tekstforfatter?

Du bør dog se dig godt for når du skal vælge din tekstforfatter. Tekstforfatter er ikke en beskyttet titel – og en tekstforfatter er ikke nødvendigvis i besiddelse af de rette forudsætninger for at kunne udfærdige SEO venlig tekst til hjemmeside.

Du bør altid gå igennem et bureau når du skal finde en professionel freelance tekstforfatter. Og her kan du med stor fordel vælge det danske marketing bureau Wordpens – læs mere på wordpens.com

Flere Nyheder