Find den bedste remaljering pris

19 august 2020
Astrid Pedersen

Er dit gamle badekar efterhånden så uhumsk at se på at du helt har opgivet at tage karbad? Så skal du ikke fortvivle. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få badekarret til at skinne igen.

Hvorfor ikke bare skrotte badekarret?

Det kan være utroligt fristende at smide det gamle, ulækre badekar ud. Men her skal du huske at det ikke er en hverken nem, hurtig eller billig løsning. Du skal bryde hele soklen omkring dit gamle badekar ned for at få det ud. Når du så har indkøbt et nyt eet af slagsen skal soklen mures op på nye, lige som karret skal tilsluttes afløbet. Og så kan det da bedre betale sig med en professionel remaljering.

Hvad er remaljering?

Remaljering af badekar – også kaldet maling af badekar – er en metode hvorpå dit gamle badekar kan få på ført en helt ny emalje. Proceduren minder meget om den som anvendes i forbindelse med autolakering, idet den nye emalje påføres med en sprøjte pistol a flere omgange. Og lige som du aldrig selv ville give dig i kast med en autolakering, bør du også overlade opgaven med remaljering af dit gamle badekar til professionelle håndværkere.

Hvem kan give den bedste remaljering pris?

Hvis du leder efter dygtige og erfarne håndværkere som på hurtig og effektiv vis kan give dit gamle badekar en hurtig remaljering, kan du med fordel kontakte Ny Emalje. Ny Emalje har igennem flere år specialiseret sig inden for remaljering af blandt andet badekar, spa bade, håndvaske og lignende.

Hos Ny Emalje er du garanteret en remaljering som du og dit badekar vil kunne have glæde af i flere år. Ny Emalje udfører arbejdet grundigt og ordentligt, og sørger for at emaljen i dit badekar bliver tæt, hård og skinnende – ganske som da badekarret var helt nyt. Læs mere på ny-emalje.dk

Flere nyheder