Hvis der er døre lige ved siden af hinanden

13 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Som regel så er der gerne lidt mellemrum mellem de døre, som man kan finde, og hvis de står så tæt, at der kun lige er en dørkarm mellem dem, så må man antage, at de er delt op af en væg på den anden side, for ellers går man ind i det samme lokale, og så giver det ikke mening at have to døre så tæt ved siden af hinanden.

Godt nok er dørene fra Klarfönster flotte, men derfor er det lidt for meget af de gode, hvis man begynder at stille for mange af dem op lige ved siden af hinanden.

Der skal jo også bruges tid på at vedligeholde dem, og så kan det ende med at tage for lang tid, hvis der er SÅ mange døre at tage sig af.

Så derfor ser man det virkelig sjældent med mange døre ved siden af hinanden, og det skal da ellers kun være i et morsomt hus, man finder i en forlystelsespark eller lignende.

Dörrar

Der bliver for mange døre at tage sig af

Men netop to døre ved siden af hinanden kan godt lade sig gøre, men det giver så mening at have lidt mere mellemrum mellem dem end bare en dørkarm, så der også er lidt væg at gøre godt med.

Og så skal man helst sørge for, at dørene er forskellige at se på, så man ikke i skyndingen kommer til at forveksle dem.

Også selvom der er en del mellemrum mellem dørene, såsom man ser det i kontorbygninger, hvor der er mange lokaler ved siden af hinanden, skal man sørge for, at der er forskel på dørene.

Selvom man har tradition for i kontorbygninger af gøre den slags, så er det nemmere for alle, hvis man på en eller anden måde gør, at man nemt kan se forskel på dem.

Flere Nyheder