Hvor kan jeg tage familien med på restaurant i Ringsted?

Hvor kan jeg tage familien med på restaurant i Ringsted?

Ind imellem kan det være rigtig hyggeligt at tage hele familien med ud og spise. Det kan for eksempel være for at fejre en fødselsdag eller en eksamen. Men det kan også være at I bare har lyst til at droppe madlavningen og opvasken, og i stedet lade jer forkæle af dygtige kokke og et engageret serverings personale.

Det er utroligt hyggeligt og befordrende for den gode samtale at lade sig opvarte. Når retter blot kommer svævende i en lind strøm, og man ikke selv skal koncentrere sig om servering, kan samtalen flyde frit og alle kan komme hinanden ved.

Den gode nyhed for jer som er bosiddende i Ringsted eller nærmeste omegn er at I ikke behøver at skulle hele den lange vej ind til storbyen når aftenens program står på en lækker restaurant oplevelse. Den kan I nemlig få inde i selve Ringsted, på den velrenommerede og populære Ferdinands Bøfhus.

Hvad står der på menuen hos Ferdinands Bøfhus?

På trods af navnet er Ferdinands Bøfhus ikke udelukkende leveringsdygtige i møre og velstegte bøffer fra kvalitets kvæg. Hos Ferdinands Bøfhus kan hele familien være med – også de medlemmer som måske ikke spiser kød, eller som ikke har appetit til en stor bøf med diverse garniture.

Du kan for eksempel vælge en ovnstegt laks, eller du kan boltre dig i Ferdinands Bøfhus’ lækre salatbar, som kan fungere som tilbehør eller som hovedret. Ferdinands Bøfhus byder også på saftige burgere i forskellige varianter, for eksempel Big Texas Bbq Burger, Ferdinands Burger, Kylling Bbq Burger og The Mexican Burger. Og er du mere til frisk pasta kan du vælge en Pasta Tournedos – et let og lækkert alternativ til de store bøffer. Alle retter akkompagneres af udsøgte vine eller øl fra det lokale mikrobryggeri.

Du kan booke bord på din lokale Ringsted restaurant via hjemmesiden ferdinands.dk