Kom afhængigheden til livs med et ophold på et misbrugscenter

Kom afhængigheden til livs med et ophold på et misbrugscenter

Kom afhængigheden til livs med et ophold på et misbrugscenter

Afhængighed og misbrug er noget af det farligste, som kan ramme et menneske. Et misbrug af eksempelvis hårde stoffer så som kokain, amfetamin eller heroin er opslidende for såvel kroppen som sjælen og psyken. Et alkoholmisbrug kan nedbryde et menneske fuldstændigt – og det samme gælder et misbrug af receptpligtig medicin, af hvilket mange desværre udvikler afhængighed. Og et misbrug rammer ikke kun den person, som er gået hen og blevet afhængig.

Den allernærmeste familie er ligeledes truet på såvel eksistensgrundlag som sammenhængskraft. Alle børn, som er vokset op i et hjem, hvor den ene eller begge forældre var alkoholiserede eller levede med en anden form for misbrug, vil kunne nikke genkendende til de hæslige situationer, som kan opstå, og som kan ødelægge en hel barndom.

Få din nære og kære ud af afhængigheden med en misbrugsbehandling

Hvis du oplever, at et familiemedlem, en kollega eller en ven pludselig ændrer opførsel og ikke længere kan passe sit job eller overholde aftaler, er der grund til at være på vagt. Især hvis du har kendskab til, at vedkommendefor nylig har gennemgået en svær periode, som måske ikke har fået en værdig afslutning – for eksempel en voldsom fyring, en grim og krævende skilsmisse, eller en lignende livsændrende begivenhed.

I så tilfælde er der nemlig risiko for, at vedkommende kan være blevet ramt af et misbrug. Mange mennesker udvikler en afhængighed som reaktion på, at de ikke kan håndtere livet, når det viser sig fra sin grimmeste side. Og skal den misbrugsramte ikke gå til grunde, er det vigtigt, at vedkommende får professionel hjælp.

Misbrugsbehandling med omsorg og terapi hos Behandlingscenter Stien

Du kan hjælp den misbrugsramte med et ophold på Behandlingscenter Stien, hvor vedkommende kan modtage effektiv behandling efter Minnesota modellen. Med Minnesota modellen fokuseres på det hele menneske og dettes livsverden, og hjælp til den nære familie er således inkluderet. Læs mere på behandlingscenter-stien.dk