Sig farvel til skæve tænder med invisalign som tandregulering

Sig farvel til skæve tænder med invisalign som tandregulering

Er du ved at være stærkt utilfreds med dine skæve tænder eller de store mellemrum mellem tænderne? Der er desværre mange der går rundt og holder tilbage med det smukke smil, fordi man med tiden har fået skæve tænder eller har store mellemrum mellem tænderne. Det kan være utroligt hæmmende, fordi man konstant er opmærksom på det hver gang med griner eller smiler.

Du har altid kunne gøre noget ved det med enten en bøjle eller skinner på tænderne. De fleste vælger dog ikke denne løsning som ung eller voksen, fordi det blandt andet stiller krav til, hvad du må spise i længere tid. Det er desuden også en meget synlig løsning, så det er svære at skjule.

Det er der heldigvis kommet en smartere og mere diskret løsning på. Invisalign bøjlen er en gennemsigtig tandbøjle, som næsten ikke vil kunne ses af omgivelserne, når du har den på.

Flere fordele ved at vælge invisalign som tandregulering

En stor fordel ved at vælge invisalign er, at du får designet og skræddersyet en bøjle som passer til dine tænder og mund. Da den er gennemsigtig, vil dine omgivelser ikke kunne se, at du har tandbøjle på. Den er desuden let at tage af på, hvilket gør at du kan spise lige det du har lyst til, når du tager den af.

Det er dog et krav, at du har den på i minimum 22 timer i døgnet, for at du får det bedste resultat.

Find den bedste pris på invisalign

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad det koster at få lavet denne form for tandregulering, kan vi måske gøre dig en smule klogere. Her kan vi varmt anbefale dig, at tage kontakt til You Smile I Smile, hvis du ønsker den bedste service og pris i forhold til invisalign som tandregulering.