Skal din kæreste forkæles?

31 maj 2021
Johanne Hansen

Nærmer valentine sig?

Eller føler du bare for at skulle forkæle din kæreste lidt ekstra? Så kan en god måde at spice jeres forhold op på at gøre dig lækker for ham. Lækker kan i rigtig mange omgange betyder rigtig mange ting. Nogle føler sig super behageligt tilpas uden make-up, helt naturlig, uden tøj på, hvor han rigtig kan nyde for sig.

Andre føler sig mest sexet i et sæt lingeri med lidt flot make-up på og håret sat op. Omvendt kan nogle godt lide at klæde sig ud, og jeg kunne blive ved. Hvis du er på udkig efter et sæt lingeri, som måske bare lige skal få dig til at se lidt ekstra godt ud,kan det godt være en jungle at begynde at kigge på. 

Hvor skal man starte?

Hvis du ikke aner, hvor du skal starte, kan det være en god idé at overveje at købe et helt almindeligt bh-sæt. Ikke noget hokus pokus måske en lidt livlig farve, men det er det.

Hvis du er lidt mere vovet og måske har prøvet det før, findes der både bundløse truser, hofteholdere og så videre, som kan gøre selv det mest almindelige bh-sæt lidt mere kinky.

Det handler altså om at afveje med sig selv: Hvad passer til mig, og hvad vil jeg have det godt i? Selvsikkerhed er den bedste form for sexet, og man vil altid kunne mærke på en person, om han eller hun har det godt. 

Og hvis det stråler ud af dig, at du er super utilpas ved situationen, vil din partner måske også gå hen og føle sig lidt utilpas og så vil effekten automatisk ryge lidt af. Det handler altså om at finde den gyldne mellemvej og om ikke andet, måske også spørge din partner til råds, hvad han eller hun kan lide, hvis du har brug for inspiration. Du kan også tage et kig lige her: https://www.love-lingeri.dk/.

Flere Nyheder