Smukt og levende trægulv med en professionel gulvslibning

Smukt og levende trægulv med en professionel gulvslibning

Smukt og levende trægulv med en professionel gulvslibning

Som gulvbelægnings materiale er træ klart overlegent i forhold til andre, mere moderne materialer. Træ er et levende og organisk materiale, som føles blødt og glat på én gang, når man betræder det. Et trægulv, som dækker flere rum – for eksempel en række stuer en suite – kan binde rummene sammen, og på samme tid bibringe et varmt og indbydende skær, som skaber en helt særlig atmosfære i dit hjem.

Giv dit slidte og grimme trægulv en ny chance med en gulvslibning

Dette gør sig i sagens natur kun gældende, hvis dine trægulve er velholdte og fremstår ensartede og jævne i overfladen. Et slidt trægulv med tydelige skrammer og slidspor kan have den stik modsatte effekt. Du kan forsøge nok så meget at friske dit hjem op med maling på vægge og lofter – er dit gulv gråligt og snusket i overfladen (hvilket årevis af slid og manglende vedligeholdelse sørger for), vil disse tegn på slitage have en afsmittende effekt på resten af dit hjem.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for at slibe overfladen af dit trægulv, så snart denne begynder at fremstå nusset og mat. I særdeleshed hvis du ønsker at forøge værdien af din bolig – for eksempel i forbindelse med et nært forestående salg.

Hvorfor skal jeg vælge at lade en professionel gulvmand forestå min gulvslibning?

Det kan godt lade sig gøre som privat person at leje maskineriet til en gulvslibning – og mange mennesker vælger da også at udføre denne opgave selv. Men du vil erfare, at det er et slidsomt stykke arbejde, som du hellere bør overlade til de professionelle. En dygtig og erfaren gulvmand har langt stærkere forudsætninger for at opnå et ensartet resultat, uanset gulvets tilstand og beskaffenhed – og så kan han også hjælpe dig med efterbehandling, så dit gulv kommer til at stå som nyt.

Find din fagmand på gkservice.dk