Spiritus er værre end øl

Spiritus er værre end øl

Hvordan kan spiritus nu være værre end øl?

Det kan det i nogle forbindelser, som vi vil beskrive nærmere om i denne artikel.

Men hvis man nu er connaisseur og godt kan lide at drikke spiritus i fornuftige mængder og ikke kan fordrage øl, så er spiritus skam langt bedre, hvorfor det kan svare sig at handle hos https://www.jyskvin.dk/ , hvor man får den bedste af slagsen.

Dog er det i andre sammenhænge at sådan noget som spiritus kan være farligt, og det hører desværre sammen med den drukkultur, som vi danskere beskæftiger og gevaldigt med.

Langt de fleste mennesker kan nok nogenlunde regne ud, at en almindelig øl svarer til én genstand, og så kan man let regne ud, at hvis man tager to, så skal man være påpasselig med at skulle ud at køre bil bagefter.

Generelt siger man, at hvis man agter at indtage alkohol en given dag, og det er mere end bare et glas eller en slurk øl, så bør man lade bilen stå.

Der er ingen grund til at begynde at regne på forbrændingsevne af alkohol, vægt, køn med videre: hvis man er det mindste i tvivl og overhovedet skal til at regne på det, så bør man droppe at køre bil eller lignende.

Dog er folk ikke så gode til at regne ud, hvordan det ligger med spiritus. For spiritus kan komme i alt fra få tocifrede størrelse i den lave ende til at være snaps.

Og der er stor forskel på, om man lige får et shot af noget lakrids-likør, eller man bunder en tung snaps med top på. For mange mennesker tænker desværre, at den lille del ikke skal med i regnskabet eller ikke tæller.

Men hvad måske værre er, så giver spiritus også hårde tømmermænd. Det har ikke så meget at gøre med, at man har en tommelfingerregel om, at spiritus og mørkt øl generelt giver hårde tømmermænd, men at man generelt drikker for meget af det, og for meget af det giver tømmermænd i grande facon.