Styrk dine færdigheder i Office 365

19 maj 2022
Maria Laugesen

advertorial

Det er ikke til at komme uden om, at digitale værktøjer er altafgørende på de fleste arbejdspladser i dag. Og på rigtig mange fylder de anerkendte Office 365-programmer meget, da de dækker over et væld af muligheder. Kunne du tænke dig at styrke dine evner inden for Office 365? Så læs med her.

Hvorfor forbedre dine Office-evner?

Office-pakken har eksisteret og været anvendt i mange år, og er nærmest en fast del af langt de fleste arbejdspladser i dag. Det favner blandt andet over hyppigt brugte programmer som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote for blot at nævne nogle få.

Deres programmer spænder altså fra tekst- og talbearbejdning til kommunikation og fildeling, og derfor giver de et væld af muligheder på moderne arbejdspladser.

Når du forbedrer dine evner inden for Office, vil du kunne arbejde mere effektivt i programmerne og dermed arbejde både bedre og hurtigere i din nuværende position. Det kan endda betyde, at du finder nye løsninger og metoder til dit arbejde. Samtidig vil du fremstå som mere attraktiv over for fremtidige arbejdsgivere, hvor digitale kompetencer vægter højt.

office 365 kurser

Hvordan finder du Office-kurser?

Hos 4D tilbyder de et væld af Office 365 kurser København, som inkluderer alt fra grundlæggende til avancerede og specialiserede kurser i diverse Office-programmer. Her har du mulighed for selv at tilmelde dig et kursus, der passer til lige netop de færdigheder, du har brug for. Så kan du styrke dine egne kompetencer på det niveau, der passer dig.

Du kan også vælge et virksomhedskursus, hvor alle (eller nogle) ansatte deltager i fællesskab. Her vil det være muligt at tilpasse kurset til lige netop jeres arbejdsplads ved at vælge relevante eksempler og arbejdsopgaver. På den måde kan I styrke alle de ansatte og få maksimalt udbytte af kurset, da det er skræddersyet til lige netop jeres ønsker og behov.

Flere Nyheder